ثبت شرکت تضامنی
موسسه ثبت شرکت کریم خان تمامی خدمات در رابطه با ثبت شرکت تضامنی را در اختیار شما قرار می دهد ، جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره 02188946700 تماس حاصل فرمایید.
شرکت هایی که اعتبار خود را از شخصیت شرکاء و صاحبین امتیاز خود دریافت می کنند را شرکت های تضامنی می نامند . هر چه این افراد نام آشناتر و معروفتر بوده و بخصوص در حوزه ثبت شده شرکت دارای توانایی و ارزش بیشتری باشند اعتبار شرکت نیز به همان میزان بالاتر می رود . این نوع شرکت ها با آوردن نام مالکین و یا تعدادی از مالکین در نام شرکت اسم گذاری می شوندو درمواردی که امکان آوردن نام تمام مالکین در عنوان شرکت نمی باشد و مجبور به ذکر نام یک یا دو نفر از مالکین در نام شرکت هستند اصولا نام یک یا دو نفر از مالکین با اعتبار بیشتر در عنوان شرکت ذکر شده و با عباراتی همچون شرکاء ، دوستان ، همکاران و … مشتریان و سایر افراد مرتبط با شرکت را از وجود شرکاء دیگر آگاه می نمایند . دلیل اصرار قانون به آگاهی مشتریان و مراجعین به شرکت ها در خصوص وجود افراد غیر در شراکت این شرکت ها با آوردن عبارتی در نام شرکت در واقع اهمیت معرفی افرادی است که در خصوص تعهدات شرکت متعهد وضامن می باشند .ضمن اینکه در نام این شرکت ها عبارت تضامنی نیز الزاماً قبل یا بعد از اسم اصلی شرکت آورده می شود. البته هر کدام از شرکت های تضامنی می توانند در کنار نام شرکت یک عنوان تجاری نیز برای خود انتخاب نمایند که این عنوان تجاری ارتباطی با نام شرکت نخواهد داشت .
همانگونه که از نام شرکت های تضامنی استنباط می شود بصورتی می باشند که هر کدام از اعضاء ضامن یکدیگر ویا بطور کلی همه مسئولیت ها و تعهدات شرکت بوده و چنانچه شرکت دیون و بدهی داشته باشد هر کدام از اعضاء خارج از میزان سهم الشرکه خود در شرکت موظف به پاسخگویی به کل تعهدات شرکت می باشد . برای پرداخت دیون و تعهدات شرکت چنانچه میزان دارایی شرکت کفایت کل بدهی و دیون را نداشته باشد ، طلبکاران و مدعیان از شرکت می توانند طلب خود را از هر کدام از شرکاء طبق قانون مطالبه نمایند .
تاسیس و راه اندازی شرکت های تضامنی در درجه اول بستگی به شناخت و اعتماد بین شرکاء بیش از سایر شرکت ها دارد. عدم شناخت کافی و اطمینان از یکدیگر ضمن اینکه ریسک راه اندازی این شرکت ها را بسیار افزایش می دهد حتی در صورت راه اندازی نمی تواند متضمن فعالیت مطلوب و رشد کافی برای شرکت باشد . دلیل شکل گیری بیشتر این شرکتها در بین دوستان نزدیک ، خویشاوندان ، همکاران قدیمی و حتی یک خانواده همین اعتماد و شناخت کافی می باشد . اینکه اصولا دسترسی و ارتباط با این افراد بسیار ساده تر و قبول مسئولیت آنها راحتر می باشد.
هفت نکته درباره شرکت تضامنی
1. شرکت تضامنی یک شرکت تجاری و بازرگانی است که با مسئولیت تضامنی و ضمانت شده بین اعضای شرکت تشکیل شده است.
2. تضامنی یعنی اگر بدهیهای شرکت بیشتر از سرمایهی شرکت باشد هر یک از اعضا وظیفه دارد تمام بدهیها را پرداخت کنید و اگر قرار بین اعضای شرکت برخلاف این باشد از درجهی اعتبار خارج است و طبق قانون فرد باید بدهی کامل را پرداخت کند.
3. در این شرکتها سود به اندازهی درصد سهام و مشارکت هر فرد از شرکت تقسیم میشود.
4. در شرکتهای تضامنی امکان انتقال یا فروش سهم در صورتی است که همهی اعضا رضایت داشته باشند و در غیر این صورت نمیتوان سهم را فروخت یا انتقال داد.
5. شرکتهای تضامنی در هر کشوری بر اساس قانون آن کشور شخصیت حقیقی یا حقوقی دارد.
6. در ایران این شرکتها دارای شخصیت حقوقی هستند.
7. برای ثبت این نوع شرکتها تقاضانامه، اساسنامه شرکت (داشتن اساسنامه برای شرکتهای تضامنی الزامی نیست)، شرکتنامه، کپی شناسنامه شرکا، گرفتن مجوز در صورت لزوم نیاز است.
:: بازدید از این مطلب : 473
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0